Zakelijk vervoer samen met Wind Personenvervoer.

 

Snel weg

Voor vervoer op niveau hoeft u bij Wind Personenvervoer zelf niets te doen. U geeft de ritten door en wij regelen alles. Met een geavanceerd automatiseringssysteem en een continue GPS-verbinding met de voertuigen zijn wij in staat om snel en efficiënt te plannen. Het resultaat: meer service én minder wachttijd!

Online boeken
Sinds kort kunt u bij ons uw ritten ook online boeken. U kunt daarvoor naar onze boekingspagina gaan op onze website, u besteld een rit en wij bevestigen die u per mail ontvangt. Online boekingen beperken zich niet tot de regio Vriezenveen. u kunt binnen het gebied Twenterand via hetzelfde formulier ritten inplannen bij Wind Personenvervoer. Desgewenst krijgen uw gasten bij aankomst op de luchthaven met een SMS’je waar zij de chauffeur kunnen vinden. Bij vertrek wordt er met een SMS’je meegedeeld dat de taxi bij het hotel of het congrescentrum komt voorrijden.

Full service
Wind Personenvervoer brengt u naar elke bestemming die per auto bereikbaar is. Een zakendiner in Almelo, een onverwachte rit naar Schiphol, Düsseldorf of een perfect geplande route naar het Buitenland: u komt er snel en goed. Hotels voor onderweg? Een rondleiding in een stad? Wij regelen het allemaal voor u!

Gemotiveerde mensen

Met onze representatieve chauffeurs kunt u voor de dag komen. Ze zijn netjes gekleed, hebben een goede opleiding genoten, spreken perfect Nederlands en Engels en doen hun werk met heel veel plezier

Voertuigen:

Onze voertuigen zijn voorzien van gescheiden airconditioning, navigatie, mp3, aux of bluetooth radiosysteem.

Prijs:

Wij hanteren betaalbare prijzen. Zo betaald u t/m 4 personen voor een rit naar Schiphol of Düsseldorf 225 euro(omgeving Vriezenveen). Wilt u ook weer retour betaald u 425 euro.

Meer weten over de mogelijkheden of wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag een offerte aan of neem direct telefonisch contact met ons op.