Rolstoelvervoer bij Wind Personenvervoer.

Een lichamelijk beperking wil natuurlijk niet zeggen dat u de hele dag thuis moet blijven. Daarom heeft Wind Personenvervoer speciale rolstoelbussen in haar wagenpark en vervoert alle soorten en maten rolstoelen. Voor een bezoek aan familie of vrienden, een dagje uit of een afspraak bij een medische instantie, kunt u als rolstoelgebruiker voor uw vervoer altijd bij ons terecht via de Regiotaxi.

Code VVR

Oze chauffeurs op de hoogte van de Code VVR, de Code Veilig Vervoer Rolstoelinzittenden. Dit betekent dat zij de geldende veiligheidsprocedures volgen en materialen op de juiste manier gebruiken. Kan de passagier plaatsnemen op een gewone autostoel, dan is onze chauffeur daarbij behulpzaam en zet hij of zij de lege rolstoel als bagage goed vast. Kan de rolstoelpassagier geen transfer maken naar een autostoel of bank, dan weten onze chauffeurs precies welke maatregelen zij moeten treffen om de rolstoel vast te zetten. Belangrijker nog: ze nemen de tijd om dit goed te doen. Vanzelfsprekend passen zij hun rijgedrag aan zodat de rolstoelgebonden passagier een prettige en zorgeloze rit beleeft.

Meer weten over de mogelijkheden of wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag een offerte aan of neem direct telefonisch contact met ons op.